4 januari 2017 in Actueel

Nieuwe NVSA cursus: 10 februari 2017, hotel Van der Valk, Breukelen

In de serie: Leerzaam, goedkoop, lekker en gezellig een nieuwe NVSA-actualiteitencursus.

ACTUALITEITEN STRAFRECHT

Docenten

Mr. R.J. (Rob) Baumgardt

Rob is in 1987 beëdigd als advocaat. Sinds 1995 werkzaam als strafrechtspecialist. De laatste jaren behandelt hij vrijwel uitsluitend cassatie zaken. Rob is medeoprichter en bestuurslid van de VCAS en oud bestuurslid van de NVSA.

Mr.dr. J.S. (Joost) Nan

Joost studeerde strafrecht in Leiden (2003) en is daarna als advocaat begonnen in een algemene praktijk. Hij heeft zich vervolgens toegelegd op strafzaken, meer in het bijzonder cassatiezaken. In 2011 is hij in Tilburg gepromoveerd op het lex certa-beginsel. Sinds oktober 2013 is hij universitair docent straf(proces)recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij nog een dag in de week cassatieadvocaat bij Wladimiroff Advocaten. Joost is al jarenlang betrokken bij de Beroepsopleiding Advocatuur, onder meer als docent en oud-lid van de examencommissie.


Deze curus van ons opleidingsinstituut zal plaatsvinden op 10 februari 2017 in motel Breukelen. Wij verwachten een erg grote opkomst, dus adviseren wij u om u zo spoedig mogelijk op te geven. Voor de prijs hoeft u het uiteraard nooit te laten (€225,= inclusief diner en borrel).

Wij kijken uit naar uw komst.

Programma 10 februari 2017

17.00 – 18.30 uur Actualiteiten materieel strafrecht
18.30 – 19.30 uur Walking dinner
19.30 – 21.00 uur Formeel strafrecht
21.00 uur Borrel

Locatie

Van der Valk Breukelen (goed bereikbaar per auto en trein, makkelijk parkeren).

Inschrijven

Alleen leden van de NVSA en de NVJSA kunnen inschrijven voor deze cursus. Klik op link om u in te schrijven. www.nvsa.nl/inschrijven

Het bestuur van de NVSA is van mening dat de leden van de NVSA het gros van de verplichte jaarlijkse opleidingspuntenop een kwalitatief hoog en praktisch toepasbaar niveau tegen kostprijs moeten kunnen behalen. Om die reden is recent is het NVSA Opleidingsinstituut opgericht (de afdeling opleiding van de NVSA). Het Bestuur van de NSVA lijkt het daarnaast een goed idee om het onderwijs in een vorm te gieten waarmee decohesie binnen de vereniging en de informele kennisoverdracht gestimuleerd worden. Daarom is besloten om per ingang van 2013 toonaangevende docenten uit te nodigen een cursus te geven over actualiteiten in wetgeving en rechtspraak. Halverwege de cursus wordt een lopend diner geserveerd en na afloop een borrel.