19 augustus 2013 in Actueel

Masterclass Strafrechtadvocatuur 16 september 2013 Van der Valk, Breukelen

In de serie: Leerzaam, goedkoop en gezellig.
Een nieuwe NVSA-actualiteitencursus

Een masterclass strafrechtadvocatuur door mr. Gerard Spong (m.m.v. Felix Rottenberg). Alleen voor leden van de NVSA en NVJSA, €195,= voor 3 punten inclusief borrel en diner.

Gerard Spong Felix Rottenberg
Gerard Spong Felix Rottenberg

Een van onze meest prominente collega’s, Mr. Gerard Spong, zit dit jaar 40 jaar in het vak. Een mooi moment om hem te vragen een masterclass te geven. In samenspraak met Felix Rottenberg zal Gerard Spong zijn licht laten schijnen over verleden, heden en toekomst van de strafrechtadvocatuur en over verwante en niet verwante zaken. Wij dachten dat het niet meer dan juist is om deze meermalen als nummer 1 bekroonde vakbroeder volledig de vrije hand te geven. Er is uiteraard weer alle ruimte voor interactie.
 
Deze derde cursus van ons nieuwe opleidingsinstituut zal plaatsvinden op 16 september in motel Breukelen. Wij hopen weer op een spetterende opkomst. Voor de prijs hoeft u het uiteraard weer niet te laten (€195,= inclusief diner en borrel). Wij kijken uit naar uw komst.

Programma

17.00 – 18.30 uur Masterclass door Gerard Spong mmv Felix Rottenberg
18.30 – 19.30 uur Walking dinner
19.30 – 21.00 uur Discussie tussen inleiders en aanwezigen
21.00 uur Borrel

Locatie

Van der Valk Breukelen (goed bereikbaar per auto en trein, makkelijk parkeren).

Inschrijven

Klik op link om u in te schrijven. www.nvsa.nl/inschrijven


Het bestuur van de NVSA is van mening dat de leden van de NVSA het gros van de verplichte jaarlijkse opleidingspunten op een kwalitatief hoog en praktisch toepasbaar niveau tegen kostprijs moeten kunnen behalen.

Om die reden is recent is het NVSA Opleidingsinstituut opgericht (de afdeling opleiding van de NVSA). Het Bestuur van de NSVA lijkt het daarnaast een goed idee om het onderwijs in een vorm te gieten waarmee de cohesie binnen de vereniging en de informele kennisoverdracht gestimuleerd worden. Daarom is besloten om per ingang van 2013 toonaangevende docenten uit te nodigen een cursus te geven over actualiteiten in wetgeving en rechtspraak. Halverwege de cursus wordt een lopend diner geserveerd en na afloop een borrel. De eerste cursussen over geheimhoudersproblematiek en de ZSM-afdoening waren een groot succes. De derde bijeenkomst zal plaatsvinden op 16 september 2013.