Cursus

Studiereis NVSA Marseille 10-12 mei 2018

Terug naar het overzicht

NVSA va à la douce France!

Zoals aangekondigd tijdens de laatste ALV zal er van donderdag 10 mei tot en met zaterdag 12 mei 2018 een lustrumreis plaatsvinden naar Marseille. Het thema zal zijn “Terrorismebestrijding en de ongewenste gevolgen daarvan[2]”. Meer informatie over deze reis (sprekers, excursies etc.) volgt snel.

Ter voorbereiding van de reis zal eerst in Nederland een inhoudelijk deel worden georganiseerd dat twee uur zal duren. Ter plekke zal het inhoudelijk deel totaal zes uur beslaan. Een snelle rekensom leert dus dat er acht punten zijn te scoren onder de Franse voorjaarszon. Voor snelle aanmelders bedraagt de prijs € 500,-. (vliegreis met handbagage en verblijf in een viersterren hotel)
Het vluchtschema (met KLM) is:

Heen: donderdag 10 mei 09.40 Schiphol, aankomst Marseille 11.30 (KL2037)
Terug: zaterdag 12 mei 17.45 Marseille, aankomst Schiphol 19.45 (KL2040)

De ticketprijzen stijgen snel, dus voor latere inschrijvers kan een opslag gelden. Een lustrumdiner in een zeer prettig restaurant zal bovendien worden aangeboden door de vereniging.

Er is slechts plek voor maximaal 40 deelnemers, dus schrijf u snel in via bijgaand formulier. Op het inschrijfformulier bij Opmerkingen graag uw volledige eerste voornaam, uw geboortedatum en uw eventuele Flying Bluenummer vermelden.

[1] Bij dit thema moet een klein voorbehoud worden gemaakt, omdat niet iedere inleider die wij op het oog hebben zich nu reeds definitief kan vastleggen. Mocht het thema wijzigen dan (om het eens in OM-termen te zeggen) ‘mag u ervan uitgaan dat wij het beste met u voorhebben en voor een passend ander thema zullen zorgen’.

De Cursus is alleen voor NVSA leden.